Diversen


alternatieve geneeswijzen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Diversen
A Touch At Work
Touch at work is sinds 1999 gespecialiseerd in het verzorgen van preventieve stoelmassages op locatie, om werkgerelateerde klachten te reduceren c.q. te voorkomen. bovendien zijn de kosten door fiscaal voordeel in mindering te brengen.
http://www.touchatwork.com

Aps Pijntherapie
Aps Pijntherapie
http://www.apsfriesland.nl

Familieopstellingen Den Haag
Algemene info over systemisch werk in het algemeen en familieopstellingen in het bijzonder. Ook worden er workshops aangeboden en is er een mogelijkheid om aan te melden.
http://www.systemisch-werk.nl

Haptonomiek
Haptonomiek, toegepaste haptonomie. uitleg over haptische fenomenen aan de hand van verhalen die voor iedereen herkenbaar zijn.
http://www.haptonomiek.nl

Haptotherapie Tolman
Hinke tolman, haptotherapeut en diŽtist. gespecialiseerd in haptonomische begeleiding van mensen met eet- en gewichtsproblemen.
http://www.haptotherapietolman.nl

Kruidenextracten
Kruidenextracten
http://www.flevoherbs.nl

Office Of Dietary Supplements
Office Of Dietary Supplements
http://dietary-supplements.info.nih.gov

Qigong Cirkel
Stichting qigong cirkel - stichting ter bevordering van energetische geneeskunsten, ontwikkeling van innerlijke energie en spirituele groei voor lichamelijke kracht en geestelijke gezondheid.
http://www.qigongcirkel.nl

Trigger
Trigger
http://www.trigger.be/

Triggerpointtherapie Nederland
Triggerpointtherapie Nederland verzorgt triggerpoint behandeling door gespecialiseerde ervaren fysiotherapeuten in heel het land. Wij hebben vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Wageningen, Groningen etc... Triggerpoints zijn spierknopen die meer dan 75% van de niet-orgaan gerelateerde pijnklachten veroorzaken. Helaas worden triggerpoints vaak niet herkend als bron van pijn. Bij Triggerpointtherapie Nederland bent u in handen van professionele zorgverleners, die u klachten zorgvuldig zullen onderzoeken en behandelen.
http://www.triggerpointtherapie.com

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid